Judith Bom, hallo!

Maak kennis met mij en ervaar mijn professionaliteit op een enthousiaste betrokken manier. Ik overtref verwachtingen, zie altijd (verbeter)mogelijkheden en geef (ongevraagd) deskundig en praktisch advies.

Ik heb mijn opleiding HEAO Commerciële Economie aangevuld met Nima Marketingcommunicatie B. Ik ondersteun al jaren (retail) bedrijven met mijn kennis op het gebied van marketing, communicatie & content.

Met mijn man en twee zoons woon ik in het gezellige Harmelen.

Door mijn enthousiasme en sterke communicatieve eigenschappen, ben ik een prettig persoon om mee te werken.

Ik verkrijg snel informatie, vind kansen en creëer betrokkenheid.

Met mijn vlotte en creatieve pen zorg ik voor online en offline content die doelgroepen ‘raakt’.

Initiatief neem ik volop, ik maak kennis of situaties snel eigen en verras met mijn inzichten.

Ik ben resultaatgericht, praktisch ingesteld, een kei in organiseren en dol op structuur.

En verder…
Energiek, onderzoekend, ondernemend, extravert, opmerkzaam, commercieel, betrouwbaar, creatief, sensitief, sociaal en ambitieus

Dit is wie ik ben…leuk om persoonlijk kennis te maken!